Plateauweegschaal Type M

Compact weegplateau

Palletweegschalen

Vloerweegschalen

Single point load cells Type AW/BM

Weegcellen

Weegtoestellen

Naast ons ruim en gevarieerd aanbod aan industriële weegschalen, bieden we ook andere weegsystemen aan.

Bij Al-Wegen vindt u:

  • Mobiele weegsystemen om uw logistieke processen te versnellen, tijd te besparen, uw prestatie en efficiëntie te verhogen en bijgevolg kosten te besparen. U kan met deze toestellen eenvoudig grote en zware objecten wegen en tegelijkertijd verplaatsen. Een mobiel weegsysteem is onmisbaar voor transport in logistieke sectoren. Wij bieden verschillende mobiele weegoplossingen aan zoals transpaletten met weegschaal, weegvorken en kraanhaakweegschalen.
  • Weegbruggen om boetes voor overbelading te voorkomen. Een weegbrug wordt gebruikt om het gewicht vast te stellen van de lading van voertuigen. Wij bieden verschillende soorten weegbruggen aan. Enerzijds zijn er betonnen prefab modules die het mogelijk maken om een volledige weegbrug op een enkele werkdag te monteren. Daarnaast vindt u bij ons metalen weegbruggen die handig zijn bij tijdelijke installaties waarbij de weegbrug op een korte tijd verplaatst dient te worden. Ten slotte hebben wij ook mobiele weegbruggen voor locaties die kunnen wijzigen.
  • Weegcellen om het gewicht van het voorwerp op de display te kunnen tonen. Het is een elektronische sensor die kracht, in dit geval het gewicht dus, omzet in een elektrisch signaal. Weegcellen, die ook wel loadcellen worden genoemd, zijn onmisbaar bij industriële weegschalen. Ze zijn van essentieel belang voor nauwkeurige gewichtsmetingen.

Met al onze weegtoestellen kan u op een praktische en veilige manier wegen. Elk weegtoestel is bestand tegen stof en water en makkelijk proper te maken. Wij garanderen u een ultra precies resultaat, elke keer opnieuw. Onze weegtoestellen hebben daarenboven een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Wat voor weegtoestel u ook zoekt, bij ons vindt u het materiaal waardoor u precies het gewicht van uw lading achterhaalt. Nood aan extra informatie over een specifiek product of wilt u beroep doen op ons vakkundig advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Precisieweegschalen

Tafelweegschalen

Transpallet met weegschaal

Kraanhaakweegschaal

Palletweegschalen

Vloerweegschalen

Professionele weegschalen

Industriële weegschalen

U kan bij Al-Wegen terecht voor een ruim en gevarieerd aanbod van industriële weegschalen voor elke sector. Zit u in de voedingsindustrie, transport en logistiek, de chemische sector, algemene productie, de medische sector of bij een universiteitsinstelling? Onze weegschalen zijn voor verschillende professionele sectoren geschikt. Wij helpen u het juiste weegtoestel te vinden.

Bij ons vindt u:

  • Precisieweegschalen voor laboratoria en universiteiten. Een precisieweegschaal is een compacte weegschaal die wegingen kan doen tot ongeveer 3kg. De Al-Wegen precisieweegschalen zijn uiterst gevoelig en kunnen ingezet worden op locaties waar het kleinste gewichtsverschil een grote impact heeft.
  • Multifunctionele tafelweegschalen om te checkwegen, tellen en totaliseren. Een tafelweegschaal die gebruikt wordt om te tellen wordt vaak telweegschaal genoemd en kan gemakkelijk ingezet worden als inventarisatieweegschaal. De Al-Wegen tafelweegschalen zijn compact doch multifunctioneel inzetbaar en handig in gebruik.
  • Robuuste professionele weegtoestellen, beschikbaar in allerlei afmetingen en capaciteiten. Deze weegschalen zijn ideaal voor het wegen van zware lasten en grote hoeveelheden. Wij beschikken over een ruim aanbod van vloerweegschalen, palletweegschalen en weegplateaus. Het wegen van zware goederen is met behulp van deze vaste weegschalen slechts een lichte inspanning.

Al onze industriële weegsystemen meten met maximale precisie en hebben een hogere gebruiksvriendelijkheid dan gewoonlijk. Ze zijn eenvoudig te bedienen en resultaten zijn gemakkelijk af te lezen op het display.

Wanneer u kiest voor een industriële weegschaal van Al-Wegen kiest u voor een snelle en juiste weging en robuuste duurzaamheid. Elk weegtoestel is bestand tegen stof en/of water en makkelijk proper te maken. Wij garanderen u een ultra precies resultaat, elke keer opnieuw. Onze weegtoestellen hebben daarenboven een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Wat voor industriële weegschaal u ook zoekt, bij ons vindt u het materiaal waardoor u precies het gewicht van uw lading achterhaalt. Nood aan extra informatie over een specifiek product of wilt u beroep doen op ons vakkundig advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren.