Diensten

Wij zijn uitgegroeid tot een middelgrote KMO als totaalleverancier van industriële weegtoestellen. Door kwaliteit en service hoog in het vaandel te dragen hebben we een brede waaier aan klanten kunnen uitbouwen.

Al-Wegen biedt een volledige service garantie aan om uw industriële weegschalen en weegtoestellen samen met u zo accuraat mogelijk te houden. Wij bieden u een hoogstaand service niveau aan door onze snelle en volledige dienstverlening. Onder meer installatie, onderhoud, herstellingen en herijkingen van industriële weegsystemen.

Weegschaal kopen

We bieden een uitgebreid gamma weegtoestellen aan, van labo balans tot weegbrug. Naast ons standaard gamma industriële weegschalen en weegtoestellen kunnen we ook specifieke systemen op maat realiseren. Dit zowel voor speciale afmetingen van weegschalen en weegbruggen als voor het uitwerken van een volledig weegsysteem met gerelateerde software.

Metalen weegbrug Type SBPM

Weegschaal reparatie

Onze service dienst staat tijdens brede kantooruren te uwer beschikking om u verder te helpen en uw projecten te realiseren. Met onze jarenlange ervaring in de weegtechnologie bieden wij U een hoogstaand service- en ondersteuningsniveau aan.

Verhuur weegtoestellen

Wilt u een mobiele weegbrug huren of bent u op zoek naar verhuur van een transpallet? Wij beschikken over een erg uitgebreid gamma weegtoestellen, tafelweegschalen en transpaletten met weegsysteem om aan uw tijdelijke vraag een oplossing te bieden. De huurperiode kan variëren evenals het aantal. Wij beschikken over een stock voorraad om aan uw toekomende weegprojecten zo snel mogelijk tegemoet te komen.

Weegschaal (laten ijken) zelf controleren?

Naast de weegtoestellen kunnen ook ijkgewichten gehuurd worden om uw interne of externe controles uit te voeren met geijkte controlegewichten. Met behulp van deze gewichten wordt de nauwkeurigheid van de weegschaal bepaald. Bij de ijking van weegschalen wordt de weegschaal indien nodig opnieuw afgesteld.

De firma Al-Wegen is een erkende keuringsinstelling met een BELAC accreditatie (nummer 336-INSP) van niet-automatische weegwerktuigen conform NBN EN ISO/IEC 17020. Wij kunnen hierdoor uw weegtoestellen en weegbruggen inspecteren en herijken en u hiervan een geldig herijk ijkattest afleveren onder de vorm van een Verslag van Metrologische Inspectie.

Checkweegprogramma Type AW-PACK

Software

Onze IT-afdeling waakt continu over de bij u geïnstalleerde Al-Wegen beheersoftware. Nieuwe updates van de softwarepakketten worden automatisch verstuurd naar de geabonneerden en back-ups van de database worden genomen om uw gegevens optimaal te beschermen. Klantgerichte updates worden bij u online geïnstalleerd zodat u de vernieuwde software zo snel mogelijk in dienst kan nemen. Met onze module Hulp op afstand kunnen wij u tijdens de kantooruren telefonisch en online bijstaan. Daarnaast kunnen wij in samenspraak met u software “op maat” ontwikkelen.