Samenwerking RAVAS Europe en Al-Wegen

RAVAS Europe BV introduceert Al-Wegen als een van de officiële distributeurs van RAVAS mobiele weegsystemen op handpalletwagens, warehouse trucks en vorkheftrucks. Met ingang van 1 september 2020 zal Al-Wegen voor RAVAS de Belgische markt bedienen.

Marktontwikkeling

Roel Blom, Area Manager Benelux van RAVAS, verklaart: “Deze nieuwe samenwerking heeft uitsluitend betrekking op de standaardaanvragen die wij ontvangen voor RAVAS mobiele weegsystemen. Op deze manier hopen wij efficiënter te kunnen opereren en de markt voor mobiel wegen in België verder te kunnen ontwikkelen.” Na Van Gent en Corlido Material Handling is Al-Wegen de derde strategische partner aan wie RAVAS zich verbindt in de Benelux.

Toegevoegde waarde

Tim de Rijck, General Manager van Al-Wegen, voegt hieraan toe: “Wij zien een belangrijke toegevoegde waarde in de uitbreiding van ons huidige assortiment met RAVAS mobiele weegsystemen. De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van RAVAS, de service en snelle levertijden zijn daarbij doorslaggevend voor het succes van onze samenwerking.”

RAVAS mobiele weegsystemen

Al-Wegen biedt met ingang van 1 september aanstaande de volgende mobiele weegsystemen van RAVAS aan: draadloze wegende vorken iForks-32, een wegende schaarpalletwagen Ergo Scissor-3200, een low cost elektrische pallettruck Ergo Truck-3200, en wegende handpalletwagens RAVAS-3200 F en RAVAS-1100. Het gaat daarbij uitsluitend om de standaard uitvoeringen.

Speciale aanvragen en bijzondere opties zijn eveneens op aanvraag mogelijk.

Vraag hiervoor naar onze accountmanagers.

Weegplateau

Bij Al-Wegen vindt u voor elke professionele sector de juiste plateauweegschaal. Kijk hier hoe onze weegplateaus uw werk kunnen vergemakkelijken! Ze hebben een stevig stootbestendig plateau dat geschikt is voor industriële toepassingen.

Hoog belastbare plateauweegschalen

Onze plateauweegschalen zijn door hun robuuste constructie uitermate geschikt voor het wegen van zware goederen. Ze zijn gepast voor industriële toepassingen doordat ze met een hogere belastingscapaciteit zijn uitgerust dan andere toestellen. Ze worden vaak gebruikt voor het afwegen van grondstoffen.

Een Al-Wegen weegplateau heeft een vermogen van 3kg tot 300kg. Wanneer u kiest voor een plateauweegschaal, weegt u met een nauwkeurigheid van 1g tot 100g. Onze toestellen hebben afmetingen van 300 mm x 300 mm tot 800 mm x 800 mm. Als u goederen wilt afwegen die groter zijn dan het weegplateau dan is het beter dat u ons aanbod aan vloerweegschalen bekijkt. Verschillende afmetingen en weegvermogens van vloerweegschalen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Onze plateauweegschalen zijn compact en kunnen zowel op de grond als op een tafel gemonteerd worden. Elk toestel beschikt daarenboven over een mechanische overbelastingsbeveiliging om grote hoeklasten op te vangen.

Gebruiksvriendelijk en van duurzame kwaliteit

Alle modellen zijn van duurzame industriële kwaliteit en beschikken over een hoge stof- en spatwaterbescherming. Het toestel kan gemakkelijk schoongemaakt worden en is beschikbaar in een gelakte of een roestvrij stalen uitvoering. Daarenboven zijn Al-Wegen palletweegschalen enorm gebruiksvriendelijk en geven ze een uiterst nauwkeurig weegresultaat.

Wanneer u kiest voor een weegplateau van Al-Wegen, kiest u voor robuuste duurzaamheid en een uiterst nauwkeurige weging, elke keer opnieuw. Onze toestellen hebben een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding en u kan rekenen op een jarenlange betrouwbare werking.

Bij Al-Wegen vindt u gegarandeerd een plateauweegschaal die aan al uw vereisten voldoet. Doordat het weegtoestel een groot gewicht aankan, eenvoudig te bedienen is en tegen een stootje kan, is een weegplateau een nauwkeurig hulpmiddel voor ieder bedrijf. Kom erachter welke plateauweegschaal het beste bij u past!